Elke maand samen bidden voor Nederland

Elke laatste zaterdag van de maand proclameren en claimen wij de overwinning die Jezus heeft behaalt op strategische punten over onze steden, dorpen en bestuurders. Wij vragen vergeving voor alle onrecht in ons land.

Het lichaam van Christus wat opstaat tegen ongerechtigheid in ons land, in jouw omgeving!
Zie het als een open opdracht met een vastgestelde datum en tijd. Laat de Heilige Geest op Zijn specifieke manier in elke stad en in elk dorp van Nederland werken.
Verdiep je in de geschiedenis. Wat heeft hier plaatsgevonden? Waar is nooit vergeving voor gevraagd? Welke machten kan ik binden en ontbinden op grond van vergeving en het bloed van Jezus.

Een simpel plan voor jouw stad/dorp/regio:
Wie: Jij met een groep broeders en zusters (i.d.m. uit diverse kerken). Indien mogelijk samenwerking met evangelisten uit jouw regio.
Wat: Kom samen om God alle eer te geven, hem te danken, hem te loven en te prijzen en proclameer over ons land, jouw stad, jouw dorp. Evt. gelijktijdig een evangelisatie-actie.
Waar: Een plaats in jouw stad of dorp die de Heilige Geest jou wijst.
Wanneer: Elke eerste zaterdag van de maand.
Waarom: God roept ons om op te staan als eenheid en gezamenlijk te strijden met hemelse wapens voor herstel van ons land. Dat Zijn wil zal geschieden in de landelijke politiek, in de lokale politiek, in de kerk en in onze huizen. 2 Kr.7: 13-14
Hoe: Start met elkaar om af te stemmen op de Heilige Geest. Daarna kan je in kleinere groepen naar strategische plaatsen waar gebed/evangelisatie noodzakelijk is. Je kan ook biddend rond jouw dorp lopen of het rondje verdelen in meerdere trajecten als het een stad betreft.
- In de week vooraf vind je actuele gebedspunten van '24-7 gebed' op deze site: https://genees-ons-land.webnode.nl/gebed/
- verzamel zelf actuele gebedspunten voor jouw regio. Verdiep je vooral in de geschiedenis van jouw plaats.
Gebedsteam is Luchtmacht. Evangelisatieteam is landmacht.

Kenmerken van dit Gideons leger:
Minimale organisatie, organisch proces, strategische inzet van gebed om zodoende bezet gebied weer in te nemen door de overwinning van Christus te proclameren, maximale invloed in de hemelse gewesten, dit netwerk is makkelijk te bereiken voor vervolgacties, er ontstaat een beweging die straks noodzakelijk is als de verdrukking groter wordt.
Samenwerking met evangelisten en kerken.


Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin